Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sorenrajczyk.com/public_html/wp-content/plugins/luvthemes-core/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Søren Rajczyk - Professionel video i Aarhus | Produktion af reklamevideoer

Videoproduktion i Aarhus og København

Videomarketing er igennem de seneste år eksploderet med topfart. Flere og flere virksomheder bruger videomateriale i deres markedsføring,
med rigtig god succes. Dette kræver dog at materialet er i top kvalitet, og nemt kommunikerer det ønskede budskab til slutbrugeren.
Vi tilbyder kreative løsninger til større og mindre virksomheder.  Alt ligefra youtube annoncer og materiale til sociale medier, til virksomhedsprofiler og reklamefilm.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK 

KREATIV & INNOVATIV

Videoproduktion er en kreativ process. Du bliver taget med i processen med dine idéer og tanker, og sammen skaber vi et flot slutprodukt der kommunikerer klart til slutbrugeren.

VI FØLGER INDUSTRISTANDARTEN

Reklamebranchen udvikler sig konstant, og nye standarter samt kameragrej kommer hele tiden. Vi sørger for at være med på beatet, og løse opgaven med en nutidig og professionel tilgang.

TID ER PENGE

Vi ved at tid er penge. Derfor har vi optimeret vores workflow meget, så at leveringstiden på vores visuelle produkter er så kort som mulig. Du vil derfor opleve en hurtig og nem betjening, ligefra idéudvikling til produktion og levering.

PRODUKTVIDEO

Video er en sikker løsning til nemt at vise et produkt frem. Om det skal være en klassisk og minimalistisk video i et studie, eller en video on-location, er helt op til dig. Vi hjælper gerne med sparing omkring dine idéer.

SoMe MATERIALE

De sociale medier bugner af videoreklamer, og dette er ikke uden grund. Det er super effektivt hvis det gøres korrekt! På få sekunder skal slutbrugerens interesse fanges, og dette kan opnåes med flotte videoreklamer.

DRONEVIDEOER

Vi tilbyder også dronevideoer. En god måde at få et nyt perspektiv på. Vores dronepiloter har de rigtige kurser, og flyver med kvalitets udstyr, der sikrer dig den optimale værdi af droneoptagelserne.

REFERENCER

KONTAKT