Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sorenrajczyk.com/public_html/wp-content/plugins/luvthemes-core/includes/framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Søren Rajczyk - Professionel fotograf baseret i Aarhus | Modefotografi

Modefotograf i Aarhus

Stor erfaring indenfor modefotografiet, med flere publikationer i magasiner som bl.a. Euroman,
Lucy’s, In, Jute Magazine, samt en bred vifte af kunder indenfor modebranchen, er du i helt
trygge hænder. Så hvad end du skal have nye kampagnebilleder, SoMe Materiale eller noget
andet indenfor modefotografiet, sørger vi for at kvaliteten er i top. Vi sparer meget gerne med
idéer og udførsel, og samarbejder med flere dygtige makeupartister og stylister.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK 

ON LOCATION

On location giver massere af spændende muligheder. Her har vi omgivelserne til at give endnu en dimension til stemningen i billeder. Vi har god kendskab til en masse locations rundt i landet, lige fra Urban til naturlige omgivelser!

STUDIE

Med adgang til store flotte dagslysstudier, har vi rigeligt plads til kreative idéer. Kun fantasien sætter grænser, og vi hjælper gerne med setdesign, makeupartister og stylister.

RETOUCH

Vi følger tidens trends, og holder os up to date med tendenser og metoder. Billederne bliver altid professionelt retouched, hvad enten der er tale om kampagnebilleder, lookbook eller editorials.

PORTFOLIO


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/sorenrajczyk.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

KONTAKT